top of page
Koulutukset

Ajatteleminen ja kirjoittaminen

Erilaisten tekstien kirjoittaminen on keskeinen osa tutkijan ja kouluttajan työtäni. Ajattelemisen ja kirjoittamisen työprosessit eivät ole olleet minulle aina helppoja ja sen vuoksi olenkin kehittänyt niitä vuosien saatossa sujuvammiksi ja joustavammiksi. Nykyään voin jo sanoa nauttivani ajattelemisen ja kirjoittamisen työstäni. Näitä taitoja ja niihin liittyviä työkaluja haluan opettaa myös sinulle.

Tutustu koulutuksiin alla. Liity ajattelemisen ja kirjoittamisen postituslistalle täällä. Voit myös tilata valmiin tai räätälöidyn koulutuksen tai luennon oppilaitokselle, yritykselle, yhdistykselle tai yksityiselle ryhmälle. Ota yhteyttä!

Scrivener.jpg

Ajattelemisen ja kirjoittamisen työkalut

Miten taltioit omat ideasi tai netistä, kirjoista ja muista lähteistä löytämäsi informaation? Löydätkö tarvittavat tekstiviitteet arkistostasi, kun tulee kirjoittamisen aika? Ovatko käyttämäsi työkalut sellaisia, että ne tukevat työtäsi vai tuntuuko siltä, että ajatukset hajoavat ja niitä on vaikea saada tekstin muotoon? Tässä koulutuksessa esittelen mentelmiä ja ohjelmistoja sekä jaan parhaat vinkkini sujuvaan ajattelemisen ja kirjoittamisen prosessiin. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi ohjelmien hankkimista.

Scrivener ajattelemisen ja kirjoittamisen työkaluna

Scrivener on monipuolinen ajattelijan ja kirjoittajan ohjelma, joka mahdollistaa työn kokonaisuuden hahmottamisen vaivattomasti ja toisaalta myös keskittymisen työn eri osiin ilman häiriöitä. Jos kamppailet kirjoittamisen kanssa ja jos koet, että ajatusprosessisi ei ole välttämättä selkeimmästä päästä, tämä ohjelma voi helpottaa työtäsi. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi ohjelman hankkimista. Tutustu Scrivener-ohjelmaan Literature & Latte -sivustolla.

Tulevat koulutukset

bottom of page