top of page
Koulutukset

Keho, ääni ja hyvinvointi

Kehoa, mieltä ja hermostoa voi hoitaa oman äänen ja liikkeen avulla. Itse olen saanut suurimman avun stressiini ja hermoston ylivireisyyteen lempeän, läsnäolevan äänen ja liikkeen myötä. Haluan opettaa näitä kehomielen tasapainottamisen taitoja myös sinulle. 

Tutustu koulutuksiin alla ja ilmoittaudu mukaan sivun lopusta tapahtumien linkeistä, joista pääset suoraan koulutuksia järjestävien oppilaitosten sivuille. Voit myös tilata valmiin tai räätälöidyn koulutuksen tai luennon oppilaitokselle, yritykselle, yhdistykselle tai yksityiselle ryhmälle. Ota yhteyttä!

Movingness_01_5315x3543_300dpi.jpg

Voicefulness® - tietoista läsnäoloa äänessä

Voicefulness® on kehittämäni menetelmä, jossa oman äänen avulla harjoitamme läsnäoloa, kehotietoisuutta, vireystason säätelyä ja tunneilmaisua. Tavoitteena on hyväksyvä suhde omaan ääneen ja kehoon sekä oman tilan ja turvan tunteen löytäminen kehosta. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi laulutaitoa tai muita erityisiä äänellisiä taitoja. Menetelmä soveltuu oman hyvinvointisi ylläpitämiseen tai työmenetelmäksi esim. terapeuteille, opettajille ja luovien ryhmien vetäjille. Lue lisää tästä koulutuksesta Voicefulness-sivustolta alla olevasta linkistä. Tilaa Voicefulness-uutiskirje tästä.

Voicefulness® - jatkovalmennus

Voicefulness® -jatkovalmennuksessa viemme harjoittelua pidemmälle ja tutkimme äänen ja liikkeen avulla kokemuksellisesti kehollista maailmassa olemistamme.  Koulutus toteutetaan pienryhmävalmennuksena, jonka teemoina ovat oma tila ja rajat, liike ja elävyyden kokemus, aika ja rytmi, turva ja toimijuus, yhteys ja erillisyys sekä muutos ja tulevaisuus. Lähestymme näitä teemoja monipuolisesti erilaisten ääni- ja liikeharjoitusten keinoin sekä keskustellen. Lue lisää tästä koulutuksesta Voicefulness-sivustolta alla olevasta linkistä.

Movingness® - läsnäoloa lempeässä liikkeessä

Movingness® on Peter Appelin kehittämä harjoitusmuoto, jossa omaa kehoa aistitaan kevyesti liikkuen ja omaan hengitykseen mukautuen. Harjoitukset tasapainottavat hermostoa ja tuovat kokemusta kehon elävyydestä ja liikkeen vaivattomuudesta. Kurssilla asetumme rauhassa aistimaan omaa kehoamme ja sieltä nousevia liikeimpulsseja. Houkuttelemme kehoon liikettä vähitellen niin, että liike pääsee muodostumaan virtaavaksi ilman kehon vastustusta ja hermoston liiallista aktivoitumista. Menetelmä sopii sekä aktiiviliikkujille, jotka haluavat oppia hienosäätämään liikkeistöään kuin myös niille, jotka kokevat liikkumisen vastenmielisenä ja haluavat löytää miellyttäviä keinoja kehon aktivoimiseksi kohti liikettä.

Tulevat koulutukset

Voicefulness® - tietoista läsnäoloa äänessä

(Peruskurssi)

2.-3.7.2024

Tampereella / AhlmanEdu

Voicefulness® -jatkovalmennus

(Jatkokurssi)

23.-24.11.2024

Verkossa / Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Movingness® - läsnäoloa lempeässä liikkeessä

(Peruskurssi)

5.-6.10.2024

Kuopiossa / SnellmanEdu

bottom of page