top of page
Valmennukset

Psyykkinen valmennus on henkilökohtaiseen kasvuun, elämänhallintaan ja hyvinvointiin liittyvien psyykkisten taitojen harjoittelemista. Tarjoan ratkaisukeskeisyyteen perustuvaa psyykkistä valmennusta, jossa työskentely etenee sinun tarpeistasi, voimavaroistasi ja tavoitteistasi käsin. Voit tulla valmennukseen lähes minkä tahansa elämääsi liittyvän ongelman tai muutostoiveen kanssa ja voit käydä valmennuksessa kerran tai useamman kerran oman tilanteesi mukaan. 

Image by Adriel Kloppenburg

Psyykkinen valmennus

Psyykkisessä valmennuksessa autan sinua näkemään haasteesi selkeämmin ja asettamaan tavoitteesi niin, että ne ovat konkreettisia ja helpommin toteutettavissa. Ohjaan sinua huomaamaan itsessäsi ja elämässäsi olevia voimavaroja, joita et ole ehkä aiemmin huomannut hyödyntää. En tarjoa sinulle valmiita toimintamalleja vaan autan sinua omaksumaan ajattelemisen ja toiminnan taitoja, joiden avulla voit myöhemmin myös itsenäisesti ratkaista eteesi tulevia haasteita.

Voit tulla psyykkiseen valmennukseen esimerkiksi, jos…

  • sinulla on haasteita kehosi tai äänesi kanssa

  • olet valmistautumassa haastavaan suoritukseen (esim. esiintyminen)

  • sinulla on vaikeuksia suoritua työssäsi (esim. ongelmia keskittymisessä, jaksamisessa ja stressinhallinnassa)

  • olet kadottanut motivaation työhösi tai harrastukseesi ja haluat löytää sen uudestaan

  • olet tekemässä elämäntapamuutosta (esim. liikunnan aloittaminen, laihduttaminen)

  • tarvitset selkeyttä haastavaan elämäntilanteeseesi

  • haluat kehittää psyykkisiä taitojasi (esim. stressihallinta, palautuminen, tunteiden säätely, itsemyötätunto, läsnäolo- ja tietoisuustaidot, mielikuvien hyödyntäminen)

  • haluat löytää omat vahvuutesi, vahvistaa omaa toimijuuttasi ja voimautua

Ennen valmennukseen tuloa

Missä valmennus tapahtuu? Tapaamme etänä Zoom-ohjelman välityksellä.

 

Kuinka moneen tapaamiseen kannattaa varautua? Tapaamisten määrä riippuu työstettävästä haasteesta, esim. 1-5 kertaa on yleensä sopiva määrä. Sinä päätät prosessin edetessä, kuinka monta tapaamista tarvitset.

Pysyvätkö käsittelemämme asiat salassa? Kyllä. Valmennuksen alkaessa allekirjoitamme vaitiolosopimuksen. Valmennuksesta ei myöskään tule merkintää terveystietoihisi.

 

Onko psyykkinen valmennus terapiaa? Ei. Psyykkinen valmennus ei ole terapiaa. Menneisyyden ja ongelmien sijaan keskitymme valmennusprosessissa tulevaisuuteen ja ratkaisuihin. Jos kärsit akuutisti vaikeista mielenterveyden ongelmista eikä sinulla ole hoitokontaktia, kehotan sinua ensin olemaan yhteydessä laillistettuun mielenterveyden ammattilaiseen.

Kuinka pitkiä ja minkä hintaisia valmennustapaamiset ovat? Ensimmäinen käynti on 90 minuuttia ja sen hinta on 85 €, jatkokäynnit ovat 45 minuuttisia ja niiden hinta on 70 €.

Miten varaan ajan valmennukseen? Kysy vapaita aikoja minulta sähköpostitse tarvainen.anne@gmail.com

bottom of page