Psyykkinen valmennus

 

Psyykkinen valmennus on henkilökohtaiseen kasvuun, elämänhallintaan ja hyvinvointiin liittyvien psyykkisten taitojen harjoittelemista. Tarjoan ratkaisukeskeisyyteen perustuvaa psyykkistä valmennusta, jossa työskentely on asiakaslähtöistä, voimavarakeskeistä ja tavoitteellista. 


Valmennuksessa autan sinua näkemään haasteesi selkeämmin, asettamaan tavoitteesi osuvammin, oivaltamaan omat voimavarasi ja ottamaan konkreettisia askeleita kohti tavoiteitasi. Valmiiden toimintamallien sijaan opastan sinua löytämään juuri itsellesi parhaiten toimivat ratkaisut.
 

Voit tulla psyykkiseen valmennukseen esimerkiksi, jos…
 

  • sinulla on haasteita kehosi tai äänesi kanssa

  • olet valmistautumassa haastavaan suoritukseen (esim. esiintyminen)

  • sinulla on vaikeuksia suoritua työssäsi (esim. ongelmia keskittymisessä, jaksamisessa ja stressinhallinnassa)

  • olet kadottanut motivaation työhösi tai harrastukseesi ja haluat löytää sen uudestaan

  • olet tekemässä elämäntapamuutosta (esim. liikunnan aloittaminen, laihduttaminen)

  • tarvitset selkeyttä haastavaan elämäntilanteeseesi

  • haluat kehittää psyykkisiä taitojasi (esim. stressihallinta, palautuminen, tunteiden säätely, itsemyötätunto, läsnäolo- ja tietoisuustaidot, mielikuvien hyödyntäminen)

  • haluat löytää omat vahvuutesi, vahvistaa omaa toimijuuttasi ja voimautua

Psyykkinen valmennus ei ole terapiaa. Menneisyyden ja ongelmien sijaan keskitymme valmennusprosessissa tulevaisuuteen ja ratkaisuihin. Jos kärsit akuutisti vaikeista mielenterveyden ongelmista eikä sinulla ole hoitokontaktia, kehotan sinua ensin olemaan yhteydessä laillistettuun mielenterveyden ammattilaiseen

Valmennustapaamisen hinta on 85€/kerta (hinta sisältää alv:n). Tapaamisen kesto on ensimmäisellä kerralla 90 minuuttia, seuraavilla kerroilla 45 minuuttia. Tapaamisten määrä riippuu työstettävästä haasteesta, esim. 1-5 kertaa. Sinä päätät prosessin edetessä, kuinka monta tapaamista tarvitset ja millä aikavälillä.

Valmistun psyykkiseksi valmentajaksi kesäkuussa 2022 (Päijät-Hämeen kesäyliopisto, 25op). Keväällä 2022 teen harjoitteluvalmennuksia ja aikoja on saatavilla rajoitetusti. Toteutan valmennukset etänä Zoom-ohjelman välityksellä. Kysy lisää sähköpostilla tarvainen.anne@gmail.com.
 

© 2021 Anne Tarvainen