Koulutukset

 

Keho, ääni ja hyvinvointi

Kehoa, mieltä ja hermostoa voi hoitaa oman äänen ja kehon liikkeen avulla. Itse olen saanut suurimman avun stressiini ja hermoston ylivireisyyteen lempeän, läsnäolevan äänen ja liikkeen myötä. Haluan opettaa näitä kehomielen tasapainottamisen taitoja myös sinulle kehittämäni Voicefulness®-menetelmän sekä Peter Appelin kehittämän Movingness®-menetelmän avulla. Lue lisää näistä kahdesta koulutuksesta täällä.


 

Ajatteleminen, kirjoittaminen ja kouluttaminen

Ajattelutyössä, kirjoittamisessa ja kouluttamisessa yhteyden ja selkeyden kokemuksen luominen on tärkeää. Nykymaailmamme on täynnä informaatiota ja se tuntuu usein hajanaiselta ja kaoottiselta. Informaation ja omien ajatusten hallittu taltiointi, käsittely ja prosessointi uudenlaisiksi kokonaisuuksiksi (artikkelit, esitelmät, koulutukset) on ollut jo vuosikausia oman tutkijan ja kouluttajan työni ytimessä. Näitä taitoja ja niihin liittyviä työkaluja haluan opettaa myös sinulle. Lue lisää näihin aiheisiin liittyvistä koulutuksista täällä.


 

Tilaa koulutus

Oppilaitos, yritys, yhdistys tai yksityinen ryhmä, jos haluat kysyä lisää koulutuksista tai tilata koulutuksen, ota yhteyttä tarvainen.anne@gmail.com / +358 44 577 7074. Teen koulutuksia myös räätälöidysti. Kaikki koulutukseni voidaan toteuttaa joko lähiopetuksena tai verkossa.

Muun muassa näissä oppilaitoksissa olen kouluttanut aiemmin:

Kansalaisfoorumi, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Sibelius-Akatemia, Tampereen kesäyliopisto, Turun kesäyliopisto, Kauniaisten kansalaisopisto, Kristiinankaupungin kansalaisopisto, Tampereen työväenopisto, Valkeakoski-opisto.

 

© 2021 Anne Tarvainen