Keho, ääni ja hyvinvointi

 

Kehoa, mieltä ja hermostoa voi hoitaa oman äänen ja kehon liikkeen avulla. Itse olen saanut suurimman avun stressiini ja hermoston ylivireisyyteen lempeän, läsnäolevan äänen ja liikkeen myötä. Haluan opettaa näitä kehomielen tasapainottamisen taitoja myös sinulle kehittämäni Voicefulness®-menetelmän sekä Peter Appelin kehittämän Movingness®-menetelmän avulla. Lue lisää alta. 


 

Voicefulness® - tietoista läsnäoloa äänessä

Voicefulness® on kehittämäni menetelmä, jossa oman äänen avulla harjoitetaan läsnäoloa, kehotietoisuutta, rentoutta, vireystason säätelyä ja tunneilmaisua. Tavoitteena on hyväksyvä suhde omaan ääneen ja kehoon. Voicefulness tähtää äänen ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi laulutaitoa. Lue lisää sivustolta www.voicefulness.fi. Tilaa Voicefulness-uutiskirje tästä.

 

Tulevia koulutuksia


 

Movingness® - läsnäoloa lempeässä liikkeessä

Movingness® on Peter Appelin kehittämä harjoitusmuoto, jossa omaa kehoa aistitaan rauhassa liikkuen ja omaan hengitykseen mukautuen. Harjoitukset rauhoittavat hermostoa ja tuovat kokemusta kehon elävyydestä ja liikkeen vaivattomuudesta. Kouluttauduin Movingness-opettajaksi 2019. Lue lisää menetelmästä sivustolta: www.movingness.com.

 

Tuleva koulutus

 

***

Tilaa koulutus

Oppilaitos, yritys, yhdistys tai yksityinen ryhmä, jos haluat kysyä lisää koulutuksista tai tilata koulutuksen, ota yhteyttä tarvainen.anne@gmail.com / +358 44 577 7074. Teen koulutuksia myös räätälöidysti. Kaikki koulutukseni voidaan toteuttaa joko lähiopetuksena tai verkossa.
 

© 2021 Anne Tarvainen