Ajatteleminen, kirjoittaminen ja kouluttaminen

 

Ajattelutyössä, kirjoittamisessa ja kouluttamisessa yhteyden ja selkeyden kokemuksen luominen on tärkeää. Nykymaailmamme on täynnä informaatiota ja se tuntuu usein hajanaiselta ja kaoottiselta. Informaation ja omien ajatusten hallittu taltiointi, käsittely ja prosessointi uudenlaisiksi kokonaisuuksiksi (artikkelit, esitelmät, koulutukset) on ollut jo vuosikausia oman tutkijan ja kouluttajan työni ytimessä. Näitä taitoja ja niihin liittyviä työkaluja haluan opettaa myös sinulle. Tutustu koulutuksiin alla. Liity ajattelemisen ja kirjoittamisen postituslistalle täällä.


 

Ajattelemisen ja kirjoittamisen työkalut

Miten taltioit sekä omat ideasi, että netistä, kirjoista ja muista lähteistä löytämäsi informaation? Löydätkö tarvittavat tekstiviitteet arkistostasi, kun tulee kirjoittamisen aika? Ovatko käyttämäsi työkalut sellaisia, että ne tukevat työtäsi vai tuntuuko siltä, että ajatukset hajoavat ja niitä on vaikea saada tekstin muotoon? Tässä koulutuksessa esittelen mentelmiä ja ohjelmistoja sekä jaan parhaat vinkkini sujuvaan ajattelemisen ja kirjoittamisen prosessiin. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi ohjelmien hankkimista.

 

Tuleva koulutus

 

Scrivener ajattelemisen ja kirjoittamisen työkaluna

Scrivener on monipuolinen ajattelijan ja kirjoittajan ohjelma, joka mahdollistaa työn kokonaisuuden hahmottamisen vaivattomasti ja toisaalta myös keskittymisen työn eri osiin ilman häiriöitä. Jos kamppailet kirjoittamisen kanssa ja jos koet, että ajatusprosessisi ei ole välttämättä selkeimmästä päästä, tämä ohjelma voi helpottaa työtäsi. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi ohjelman hankkimista. Tutustu Scrivener-ohjelmaan sivustolla: https://www.literatureandlatte.com/scrivener/overview.

 

Tuleva koulutus


Hyvin kuuluu! Parempaa äänenlaatua verkkoon

Musiikin, teatterin ja äänellisen ilmaisun verkkovälitteisessä opettamisessa äänenlaadulla on merkitystä. Myös muu verkkovälitteinen esiintyminen, kouluttaminen ja harrastaminen on miellyttävämpää, kun äänenlaatuun on kiinnitetty huomiota. Hyvällä äänenlaadulla tavoitat kuuntelijasi paremmin ja luot heihin luontevammin aidon yhteyden. Koulutuksessa saat tiedot äänenlaatuun vaikuttavista laitteista ja opit hyödyntämään Zoom- ja Cleanfeed-ohjelmia opetuksessasi.

***

Tilaa koulutus

Oppilaitos, yritys, yhdistys tai yksityinen ryhmä, jos haluat kysyä lisää koulutuksista tai tilata koulutuksen, ota yhteyttä tarvainen.anne@gmail.com / +358 44 577 7074. Teen koulutuksia myös räätälöidysti. Kaikki koulutukseni voidaan toteuttaa joko lähiopetuksena tai verkossa.

 

© 2021 Anne Tarvainen